Restauranter

Verdens Ende Spiseriet

Tlf. 33 50 76 20

Helgerødveien 590, 3145 Tjøme

Hjemmeside

Verdens Ende Spiseriet startet opp sommeren 2015. Vi holder til i nye flotte lokaler på Verdens ende. Våre åpningstider veksler gjennom året, se vår hjemmeside. Det er også mulig å reservere lokaler for arrangementer.

Bestilling og informasjon om leie av lokaler gjøres på mail; post@verdensendespiseriet.no.
Vi har plass til ca. 85 gjester i vår restaurant samt at vi har en flott, stor uteplass tilhørende restauranten.

Velkommen!


EngoGard

Engø Gård

Tlf. 33 39 00 48

Gamle Engø vei 25, 3145 Tjøme

Hjemmeside

Den anerkjente restauranten Pileredet har kapasitet til 100 gjester og  ligger i den gamle låven. Med bjelker og dragere har den et rustikt interiør, og store vinduer gir flott utsikt mot sjøen.

I restauranten serveres faste middagsmenyer med 3 – 7 retter. Månedens meny settes opp i forhold til sesong og tilgang til gode råvarer, og retter blir skiftet ukentlig. Kjøkkensjefen og hans team tilstreber et fokus på lokale produkter fra Vestfold, som for eksempel asparges fra Hvasser, sjøkreps fra Ildverket og frilandsgris fra Våle. Alt krydret med det beste fra våre europeiske naboer.

Vi serverer 2-3 retters lunsjmenyer.

For gjester som bor på Engø Gård over flere dager spesialkomponerer vi egne menyer. Vi har 12 års aldersgrense i restauranten.


HavnaLuftfoto

Scandic Havna Tjøme

Tlf. 33 30 30 00

Havnaveien 50, 3145 Tjøme

Hjemmeside

Hotellets restaurant har gjennomgått en totalrenovering og fremstår nå som en romantisk skjærgårdsrestaurant – en lys, lekker og moderne restaurant med et avdempet maritimt uttrykk. Det karakteristiske svaberget bygd inn i restauranten er der fortsatt og selvfølgelig den flotte utsikten.

Smaken av de gode råvarene er i fokus på hotellets kjøkken. Kjøkkensjef Espen Eikrem serverer mat laget fra sesongens beste råvarer. Med hotellets nærhet til sjøen er det klart han lar seg inspirere av havets delikatesser og mye god sjømat er å finne på menyen. Her serveres smaksopplevelser enten måltidet er en del av en konferanse, à la carte eller selskap. Restauranten består av tre rom, så her er det mange mulige løsninger. I sommersesongen har hotellet uteservering, Bryggekanten, med 150 sitteplasser, hvorav 50 er under tak.


Best Pizza

Tlf. 333 91 911
Hjemmeside

Lindholmveien 1A, 3145 Tjøme

Pizzarestaurant i Tjøme sentrum med variert meny og super service. Også take away. Åpent alle dager, hele året.


Den-Blå-Brygge

Den Blå Brygge

Tlf. 975 69 928

Hvasserveien 247, 3148 Hvasser

Hjemmeside

Åpent alle dager 12.00 – 00.00 hele sommeren. Vi tar kun bordbestillinger oppe I 2 etg. For booking send mail på booking@denblaabrygge.no. Velkommen til oss!


Solsiden

Solsiden

Tlf. 33 39 25 00

Fynveien 7, 3148 Hvasser

Hjemmeside

Pizzarestaurant på brygga i Sandøsund. Selvsagt på «solsiden». Alltid god stemning på sommeren. Totalt ca 120 sitteplasser, de fleste utendørs. Pizza, småretter, kaffe og isbar. Kun åpen i sommersesongen.


8-glass

8 glass

Tlf. 915 64 022

Ferjeodden 14, 3145 Tjøme

Hjemmeside

Meningen med cafeen er å skape et sted som gir gode sommerminner som varer til neste gang, eller hele livet. Hva dette er for deg vet vi ikke, kanskje er det å slappe av med noe kaldt å drikke, slikke sol på en solseng, ligge i en sofa i skyggen, spise en iskrem eller pelle noen reker. Uansett ønsker vi å gi deg denne muligheten.


Havnesjefen Hvasser

Bordbestilling: 91643 236
booking@havnesjefenhvasser.no
Hjemmeside
Facebook

Fynveien 1, 3148 Hvasser

Sommeren 2019 ønsker vi å gi deg smaksopplevelser i en herlig atmosfære.

Vårt kjøkken er åpent hele dagen og tilbyr smaker fra alle verdenshjørner. På dagtid serveres enkle retter, iskrem og den beste kaffen på bryggen. Restaurantsmenyen består av smaker fra sjø og land med gode viner og drinker.

Vi som driver Havnesjefen heter Olle og Thomas og er to kokker med lang og solid erfaring. Vi har jobbet i forskjellige land, i små og store byer, fjelltopper og båter. Vår meny består av våre personlige favoritter. Fisk og skalldyr er selvfølgelig i fokus på en plass som denne med fiskebåter utanfor verandaen. Vi ønsker å fremheve de lokale produsentene av råvarer og mathåndverk og servere mat som vi selv ønsker å spise på en restaurant.
Ship & hoj!


Merienda

Tlf. 93 222 666

Grand Park Handelssenter
Vestveien 644, 3145 Tjøme

Sushi og asiatisk kjøkken. Takeway eller spis på stedet.

Åpent man-lørd 12-20, søndag 12-18.

Har du tips om noe som mangler eller er feil, eller vil du synes på disse sidene? Send en mail til redaksjonen!