Bibliotek

Tjøme folkebibliotek ligger i kommunehuset og er åpent fem dager i uka.  Se åpningstider her.

Her kan du låne bøker, filmer, lydbøker med mer og ønsker du noe som vi ikke har kan vi bestille det for deg.

Er biblioteket stengt kan du levere på servicetorget i deres åpningstid eller i innleveringskassa utenfor hovedinngangen. Vi tar også imot bøker til andre bibliotek og sender dem gratis til eierbiblioteket.

Vi har kopimaskin, trådløst nett og stasjonære datamaskiner for bruk av publikum med mulighet for å skrive ut, samt en selvbetjeningsautomat hvis du ønsker å låne eller levere selv.

Vi har og en enkel kaffemaskin hvor du kan få en kopp kaffe til 5 kroner og sitte lese aviser eller bla i noen av våre tidsskrifter.

Katalogen over hva vi har ligger på nett og i den kan du søke selv og se hva vi har, bestille og fornye dine lån. Katalogen finner du her http://websok.mikromarc.no/tjome-fb

I denne katalogen er det og mulig å søke etter lokalhistoriske bilder som er registrert i samarbeid med Tjøme historielag.

Vi har og en egen samling med lokalhistorisk litteratur på lesesalen. Her kan du og lukke døra å sitte i fred og ro hvis du ønsker det.

Med et lånekort registrert hos oss eller et annet bibliotek i Vestfold har du og mulighet til å låne ebøker til nettbrett og smarttelefon (må ha Android/iOS) via appen eBokBib.

 

Adresse: Rødsgata 36, 3145 Tjøme

Tlf: 33 06 78 33

 

Info om åpningstider mm finner du her.

Har du tips om noe som mangler eller er feil, eller vil du synes på disse sidene? Send en mail til redaksjonen!