Hoteller

EngoGard

Engø Gård

Tlf. 33 39 00 48

Gamle Engø vei 25, 3145 Tjøme

Hjemmeside

Et opphold på Engø Gård er en annerledes opplevelse. Omgitt av vakker natur, historiske bygninger, velvære og kulinariske nytelser, tilbyr vi en atmosfære som gir ro i sjelen.


 

HavnaLuftfotoScandic Havna Tjøme

Tlf. 33 30 30 00

Havnaveien 50, 3145 Tjøme

Hjemmeside

Her finner du idyllen du lengter etter. Kombinasjonen av de lune omgivelsene rundt hotellet og den vakre skjærgården gir følelsen av frihet, nærhet og stillhet til alle årstider. Ved Scandic Havna Tjøme opplever du roen og kan senke skuldrene i omgivelser som virker inspirerende og samlende. Ikke langt unna finner du Verdens ende, et populært utfartssted med vakker natur, svaberg og småholmer, fiskeplasser, gode bademuligheter og en flott utsikt utover havet.


 

Eidene senterHeia Eidene

Tlf. 33 30 32 32

Helgerødveien 100, 3145 Tjøme

Hjemmeside

Heia Eidene er et av Røde Kors sine feriesteder i Norge og ligger på Tjøme utenfor Tønsberg. Våre ansatte er dyktige fagpersoner som tilrettelegger ferie og fritidsopphold hele året.

Heia Eidene ligger i naturskjønne omgivelser. Vi har 550 mål eiendom med skog, strand, svaberg og brygge. 8 små og store hus med hvert sitt særpreg gir mange muligheter for skreddersydde opphold hos oss.

Vi tilpasser aktiviteter og leiropphold for alle grupper funksjonshemmede, i alle ferier gjennom hele året. Du kan komme til oss med eller uten ledsager, etter avtale, vi har aktiviteter som passer for alle.

Gjennom aktiviteter som sprenger grenser, stryker samholdet, gir mestring og glede vil du forstå hvorfor så mange kommer til oss for de gode opplevelsene.


 

Har du tips om noe som mangler eller er feil, eller vil du synes på disse sidene? Send en mail til redaksjonen!